Moni suosii rengaskaupoissa nordenrenkaita

Kirjailija giantmotor.fi


Julkaistu 29 Aug 17 - 01:08:27Jos autostasi uupuu rengas tai pari, kannattaa kokeilla nordenrenkaita. Kyseinen verkkokauppa on toiminut Suomessa jo yli 10 vuoden ajan, vuodesta 2004 alkaen, ja useiden kumppaniensa ansiosta pystyy tarjoamaan sekä kilpailukykyiset hinnat että valtavan suuren valikoiman, josta ei löydy ainoastaan renkaita, vaan myös muita autotarvikkeita, kuten vanteita.

Miksi moni suosittelee nordenrenkaita?

Kun lukee hetken autoalan keskustelupalstoja, huomaa nopeasti, että nordenrenkaita suositellaan usein renkaiden ostopaikaksi. Tähän on monta syytä. Ensinnäkin tuotteet toimitetaan joustavalla tavalla joko asiakkaan kotiin tai asiakkaan valitsemaan toimituspisteeseen. Toimitus on monessa tapauksessa maksuton, mikä on hyvä etu asiakkaiden silmissä.

Nordenrenkaita suositaan myös kaupan suuren ja hyvän valikoiman vuoksi. Kauppa ilmoittaa, että sillä on yli 1000 kumppania ja tämä näkyy valikoiman laajuudessa sekä palvelun joustavuudessa. Harvalla suomalaisella renkaita tarjoavalla verkkokaupalla on näin suuri määrä kumppaneita.

Myös verkkosivut ovat avainasemassa asiakkaiden suositellessa nordenrenkaita. Nykyisin, internetin kulta-aikana, on tärkeää, että verkkosivut toimivat moitteettomasti ja ovat helppokäyttöiset. Sivujen moderni ilme on nykyaikana tärkeä osa minkä tahansa yrityksen imagoa. Jotta verkkokauppaa voitaisiin pitää modernina, tulee sen toimia moitteetta myös mobiililaitteilla, koska yhä useampi potentiaalinen asiakas surffailee netissä nimenomaan mobiililaitetta käyttäen. Jos sivu nauttää oudolta mobiililaitteessa tai ei vastaa riittävän nopeasti, hyppäävät potentiaaliset asiakkaat helposti seuraavaan autotarvikkeita myyvään verkkokauppaan.

Netti levittää sekä huonon että hyvän palautteen laajalle ja nopeasti

Netin voima näkyy myös palautteen levittämisessä; netti levittää kaikenlaisen palautteen nopeasti laajalle lukijakunnalle. Usein sanotaan, että jos ihmisellä on huonoja asiakaskokemuksia, hän kertoo niistä todennäköisemmin ja useammalle ihmiselle kuin ihminen, jonka asiakaskokemukset ovat hyviä. Tämä tunnutaan ymmärtävän nordenrenkaissa, koska sivuilla pyydetään asiakkaita nimenomaan lähettämään nordenrenkaille palautetta suoraan.


Etsi blogista

Blogi kategoriat